sobota 4. januára 2014

Kozmetika roku 2013-Dekoratívna a Pleťová

Ahojte :)

Rok ubehol ako voda a aj za ten rok som si stihla obľúbiť nejakú tu kozmetiku.Odkedy mám blog tak sa priznám že som stihla vyskúšať veľa nových kozmetických značiek o ktorých som nikdy ani nepočula.

Začnem tou dekoratívnou :)

Makeupy:
Prvý krát ked som vyskúšala BB Cream od Garnieru povedala som že žiadny BB nechcem a zostanem len pri obyčajnom makeupe.Ale opak sa stal pravdou a ked som na niektorých blogoch čítala chvály na tento BB Cream od Maybelline.Robila som aj recenziu tak ked tak si ju prečítajte tu.Veľmi som si ho obľúbila a neskor som si kúpila ďalší s 2% kyseliny salicilovej,ktorý je na mastnú pleť čo mám ja a nikdy ich nepustím z ruky.Ked DM zasielalo zľavy bola tam vzorka tohto makepu od Dermacolu.Vyskúšala som ho a bola som milo prekvapená a tak som si ho kúpila v plnom balení ale bližšie sa dozviete v recenzii.

Púdre:
Ked Rimmel prišiel na trh s novou kolekciou Stay Matte vyskúšala som celú radu.Ked som púder minula kupovala som si veľa iných ale aj tak som sa k nemu nakoniec vrátila a dobre som urobila.Pleť zmatní a vydrží na tvári niekoľko hodín.Púder od NYC som chcela strašne vyskúšať kedže ho strašne veľa blogeriek ospevovalo.Nechápala som čo je na nom také dobre a už som to zistila.Za tú cenu je úplne super a neubúda tak rýchlo ako Rimmel a na tvári vydrží o niečo dlhšie len trošku viac práši pri nanášaní na štetec.

Očné tiene:
Tak tu som zvolila jednoznačne Color Tattoo.Robila som už dávnejšie recenziu a myslím že vám veľa nemusím o nom hovoriť.Na fotke je odtieň On and on Bronze a doma mám ešte Pink Gold a Metallic Pomegranate.
Korektor:
Jednoducho môj svätý grál.Recenzia je tu.
Špirály:
Rimmel a Maybelline sú moje najobľúbenejšie značky pre špirály.Recenzia na zelenú Scandal Eyes Lycra Flex tu.

Ceruzky:
Prvá je od Nyxu,ktorú používam ako podklad pod očné tiene a na zvýraznenie tieňov.Recenzia je tu.Konečne som objavila ceruzku na obočie,ktorá sa mi prispôsobila farbou k prirodzenej farbe obočia.Ďalší svätý grál od Rimmelu je kajalová ceruzka len neviem či som sama,ktorá nemôže nájsť obyčajnú čiernu bez trblietok.Recenzia je tu.

Lesky:
Moc som na lesky neni ale tento som si dosť obľúbila.Nelepí sa a výdrž je celkom dobrá.Je od Maybelline Color Sensational v odtieni 137.
Rúže:
A moja najoublúbenejšia časť na koniec dekoratívnej kozmetiky sú rúže.Bolo veľmi ťažké rozhodnúť sa,ktoré sem dať ale tieto sú tie ktoré používam najviac.Väčšinou mám doma všetky v odtieni Nude ale snažím sa to nejako napraviť a už nechcem Nude vidieť aspoň do leta.
Recenzia na Rimmel Kate Moss tu a tu,Dermacol je tu.

Tak a prejdeme k pleťovej kozmetike:

Pery:Výber nebol vôbec ťažký pretože bez Carmexu sa nedokážem už ani pohnúť a aj do krvi popraskané pery dá do poriadku za jednu noc.Na Baby Lips som sa neskutočne tešila a ked konečne prišiel aj na Slovensko musel byť tento balzam môj.Mierne pery zafarbí a tá vona je božská.

Micelárne vody:Ešte na začiatku roku som poriadne nevedela čo to je a ked som vyskúšala Biodermu tak som pochopila čo všetci na micelárnej vode vidia.Odličí proste všetko ale má jednu chybičku že je cena dosť vysoká.Pred pár mesiacmi prišiel Loreaá na trh so svojou micelárkou a tak som túžila vyskúšať aj inú ako len Biodermu a poviem vám že Loreál je pre mna o chlp lepšia.Recenzia je tu.

Pleťové vody:
Ked som vyskúšala toto tonikum nechápala som.Je skvelé,neštípe,tvár sa po nom nelepí a nádherne vonia.Pleť je po nom čistá ale chybu má jednu že jemne vysušuje.

Peeling:
Nechápem prečo som si ho doteraz nekúpila.Tento peeling je proste najlepší aký som kedy mala.Pleť je po nom jemná a čistejšia.Dokonca aj čierne bodky sú menej viditeľne.
Krém na tvár:
Hladala som krém na zmiešanú pleť,ktorý sa rýchlo vstrebe a bude hydratačný a našla som ho.Proste je to krém podla mojich predstáv hydratuje,rýchlo sa vstrebáva a aj začervenanie tváre mizne.


Špeciálna starostlivosť:Sem by som zaradila Zinkovú masť a doteraz nechápem prečo som ju nepoužívala.A prečo??Pretože ked si večer natriem výrazne akné tak ráno ostanú iba drobné fľaky.Jediné čo mi vadí je vona,ale tak je to masť takže to sa dá čakať.



Odličovacie mlieko:
Tak sem musím zaradiť Mixu,odličovacie mlieko som nemala už dlhšie a tak som si zobrala toto od Mixy a je úplne super a viac vám poviem v recenzii :)


Tak to je moja najobľúbenejšia kozmetika z roku 2013 a ja budem rada ked mi napíšete čo ste používali vy a čo ste si najviac obľúbili :)

6 komentárov:

  1. Krém Mixa je fakt super, taky ho mám v oblíbených.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stay Matte od Rimmelu - nejoblíbenější pudr ! :) Nedám na něj dopustit..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja ked ho spotrebujem tak si pojdem pre nový :)

      Odstrániť
  3. Super článok :) Na ten BB cream sa pôjdem určite pozrieť

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tonika od Loreal jsem si též oblíbila :)
    už dlouho mám zálusk na tu řasenku Retro - Scandal eyes od Rimmelu,
    je dobrá? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda, že sa ti to zmazalo :) aspoň som teda prečítala článok :)

    Nikkienka

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky krásne komentáre!! :) :*