piatok 4. októbra 2013

My Makeup Collection

Ahojte kočky :)

Dnes by som vás chcela zoznámiť s mojou makeupovou rodinkou”.Ja makeup nepoužívam denne ale len podla potreby.Kedže mám na tvári akné(niekedy rozšírené) tak musím nejako tie potvory zakryť.Ako môžete vidieť makeupy mám od najsvetlejších po najtmavšie a je to práve preto že sa mi odtieň pleti cez leto a zimu mení.Cez leto ked sa opáli mi tvár zhnedne a naopak cez zimu mi zbledne.Niekedy si bledé odtiene zmiešam s tmavými.




Takže začnem prvým a to je BB Cream od Maybelline
Skoro celé leto som používala iba toto BB-čko.Jeho textúra je veľmi ľahká,čiže je ideálna na leto.Ja ho mám v odtieni Medium čo je taká stredne tmavšia farba.Na tvári pôsobí ako keby som ani nič nemala,kedže je taký jemný a ľahký.Krycia schopnosť je dostačujúca ked nemáte čo zakrývať.Ja si musím dávať niekedy aj korektor.Pracuje sa s ním veľmi dobre a so štetcom sa ľahko zapracuje.Výdrž je dostačujúca.Navyše má SPF 30.

 

Najtmavší makeup,ktorý doma mám je od Lorealu Lumi Magique v odtieni W3 Gold Linen čo je tmavý odtieň a ide trochu do oranžova.Jeho konzistencia je tekutá a ľahko sa rozotiera.Krytie je také mierne a musím použiť aj korektor.Výdrž na tvári je celý den.Nezvýrazňuje suché miesta.Je vhodnejší pre suchšiu pleť a zmiešanú.Nie je najvhodnejší na zakrytie akné a iných nedokonalostí.



Teraz trošku odskočím od odtieňu pretože je tu Rimmel Wake me up v odtieni 100 Ivory.

Tento makeup mi bude robiť spoločnosť cez zimu ked moja tvár vybledne a stratí sa z nej aj posledný náznak opálenia.Jeho konzistencia je krémová a trohu hustejšia.Obsahuje úplne malé trblietky.Prekrytie je akurátne a trblietky sa na tvári stratia.Vona je veľmi príjemná.Rozotiera sa mi trošičku horšie kedže je taký hustejší.Má SPF 15.



Takže teraz sa presunieme od sklenných a plastových obalov ku tubičkovým.Jediný makeup alebo korektor,ktorý mám doma z lekárne je AkneColor v svetlom odtieni.Používam ho skôr ako korektor ale niekedy si ho dám ale na celú tvár a zmiešam s tmavším.Plet nevysušuje a je bez parfumácie.Konzistencia je hustejšia.Krytie je akurátne.



Posledný z rodinky je Dermacol Make-Up Cover.Tento makeup pozná určite každá z vás.Krytie je neskutočné až hrozivé kedže prekryje vážne asi všetko.Ja ho používam ako korektor kedže keby si ho rozotriem na celú tvár mala by som ho ako masku.Rozotieranie je trochu horšie.Je bez parfumácie.Ja ho mám v takom strednom odtieni.Konzistencia je veľmi hustá.SPF je 30.


Tak a posledná fotka kde sú všetky makeupy na ruke pokope pred a po rozotrení.



Tak a tým čo sa dostali až sem gratulujem :) Dúfam že sa vám dnešný článok páčil a prajem pekný zvyšok večera :)


Mali by ste záujem o podobné príspevky??Do komentáru mi napíšte akú kategóriu by ste si priali :)

3 komentáre:

  1. veľmi pekne napisane!:) Ten lumi by som rada skusila!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto je podivná náhoda ale ten BB cream aj acnecolor light mám aj ja .. A Dermacol make-up cover a od Rimmelu Wake me up som nedávno vypoužila :))
    L a - S i s s i

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky krásne komentáre!! :) :*